Никол Станкулова: Не чакайте, просто не знаете какво пропускате! (Вижте как описа първата си година като майка)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова крие дъщеря си и на рождения й ден

Никол Станкулова е майка от една година.  За тази година обаче тя не показа малката си принцеса на широката аудитория. Само преди два дни Теа, както се казва първородната рожба на синоптичката и нейния любим мъж, навърши една годинка.

Като всяка горда майка и Никол написа трогателни думи по случай празника на малката си принцеса в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „1 година! Дори не бях подозирала колко силна е майчината обич, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на заден план! Благодарна съм за всяка минута от тази година! Всички, които чакате точния момент за дете, не чакайте – просто не знаете какво пропускате“, написа Никол по случай първия рожден ден на дъщеря си.

Станкулова обаче предпочете да не показва дори и малка част от лицето или тялото на Теа, пише hotnews.bg. И докато много други известни личности, които наскоро станаха майки, показаха своите съкровища на феновете си, Никол все още предпочита да пази в пълна тайна всичко около Теа.

Засега Никол е разкрила единствено името на малката си принцеса, а всички останали подробности пази само за семейството.

Синотичката вярва, че щастието обича тишината, затова и крие детето си от хорските погледи. За разлика от други известни личности, които показват децата си поне в гръб или закриват само лицата с емотикони на публикуваните снимки в социалните мрежи, за една година Никол не е публикувала нито един кадър с малката Теа.

Никол Станкулова продължава да крие дъщеря си сн. Инстаграм

Никол Станкулова продължава да крие дъщеря си сн. Инстаграм

Станкулова избягва да демонстрира и връзката си с милионерския наследник Теодор Минев, за да не предизвика завистта на хората и уроки. На ръката си Никол дори е вързала червен конец, който да я пази от лоши очи.

Синоптичката съветва всички да не отлагат появата на децата сн. Инстаграм

Синоптичката съветва всички да не отлагат появата на децата сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар