Селена Гомес: Критиките, че съм дебела ме съсипаха! (Вижте откровенията й)

Гласувайте за статията

Певицата и актриса призна, че е била подложена на тормоз

27-годишната Селена Гомес се оплака, че била тормозена от хейтърите заради излишните си килограми.  Тя била унижавана заради фигурата си и това се отразило на психическото й състояние.

Американската звезда призна за куп здравословни проблеми, които има. Тя страда от автоимунното заболяване лупус, страда и от високо кръвно налягане и бъбречна недостатъчност. Заради множеството си болести теглото й непрекъснато варира.

Селена обяснява, че лупусът не влияе за трупането на излишни кила, но заради лекарствата, които приема и трябва да взема до края на живота си теглото й варира всеки месец.

Снимка: Инстаграм

Гомес се оплака, че когато пусне снимки, на които се виждат някои промени в тялото й тя става мишена на критиците. Те започват да я тормозят. Певицата признава, че е имало моменти, в които е искала да сложи край на живота си.

Младата красавица била изключително притеснена през този труден период от живота си. Това обаче я научило да не споделя всичко в социалните мрежи. Сега тя е категорична, че няма да разкрие душата си и не иска да знае какво казват другите за нея, предават от cosmo.ru.

Селена Гомес се води от правилото да се държи с почитателите си така, като би искала те да се държат с нея. А най-важният урок, който е получила е да прости на всички ония, които са й причинили болка. Като допълва: „Много е важно да можем да си съчувстваме и да се подкрепяме!”

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар