Талант: Щерката на Борис Солтарийски пее като ангелче! (виж тук)

Талант: Щерката на Борис Солтарийски пее като ангелче! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Борис Солтарийски пее много хубаво!

По стъпките на талантливия си татко тръгна щерката на Борис Солтарийски – Ема. 5-годишната сладурана пее добре и майка й Аделина решила да я запише в музикална школа.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски прави щерка си певица, малката Ема има талант

Детето мина прослушване като всички останали кандидати, въпреки, че баща й е сред най-известните изпълнители в страната.

Борис Солтарийски, който рязко промени стила от рок на чалга, насърчава малката Ема да пее. Момиченцето харесва песните на Михаела Маринова, Дара и Михаела Филева, пише вестник България днес.

Припомняме, че вокалистът на „Ку-ку бенд“ захлебва яко. Той намери начин лесно да прилапва по някоя друга хилядарка за няколко часа. Солтарийски се е отдал на соло кариера, от която си докарва значителни приходи.

Врачанинът през вечер е на участие в различен край на България. Борис Солтарийски се пуска да пее по сватби, за което прибира солиден хонорар. Явява се и като гост изпълнител на редица фестивали, където също прибира немалка сума.

За няколко изпълнения вокалът на „Ку-ку бенд“ взима яки хилядарки. Това е рекорден хонорар за певец от калибъра на Солтарийски. Срещу горе-долу такива суми пеят звезди като Фики и Галин.

А сега и с новата телевизия на Слави Трифонов, доходите му се увеличават неколкократно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар