Детето на Петканови се преби на площадката! (още подробности)

Детето на Петканови се преби на площадката! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Детето на Петканови се преби на детската площадка!

Момченцето на Александра и Даниел Петканови – Габриел, е паднал на главата си от пързалка. Това стана ясно след като репортерът публикува видео от инцидента.

Петканови

Синът на Петканови падна на площадката

„Така се расте, упс“, написа бившият брадър. Детето е напътствано от своята баба, която за момент изпуска ръчичките му. Минута невнимание, в която малчуганът се озова на земята, пише вестник Телеграф.

Припомняме, че водещият на „България търси талант” – Даниел Петканов, не бяга от домакинските задължения.

Съпругата му Александра казва, че и двамата работят много, затова когато се налага да се върши нещо вкъщи, си помагат взаимно.

„Ние с Дани не делим ангажиментите в дома си на мъжки и женски. Той също мие чинии, пуска прахосмукачка, грижи се за синът ни Габриел. Смятаме, че този модел на поведение е правилен за нашето семейство”, споделя манекенката.

Самият Дани Петканов навремето беше разказвал, че е живял в много лишения. „Когато бях малък, нямахме какво да сложим на масата. Наложи се дори баща ми да продаде любима своя монета с нумизматична стойност, за да има с какво да преживяваме“, призна той пред Милен Цветков.

Затова и до ден днешен гледа как да пести и да минава тънко и с изгода за всичко. „Явно такъв пример ми е даден, не искам и аз да остана така без нищо“, твърди Лудия репортер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар