Петко от „Хелс Китчън“ се сгоди (Вижте неговата избраница)

Гласувайте за статията

Петко от „Хелс Китчън“ и неговата любима подготвят сватба

Петко от „Хелс Китчън“ се сгоди. Преди часове колоритният участник от готварското предаване предложи брак на своята избраница. Бургаската звезда сбъдна мечтата си и си намери страхотно гадже след предаването. Така започна и неговата романтична приказка.

Красивата Клеоника Арабаджиева е до кулинарния магьосник от няколко месеца, но любовта им е искрена, чиста и много силна. Затова Петко е решил да предприеме следващата крачка и да поиска ръката на своята любима. Той падна на колене пред Клеоника на едно от най-романтичните места в Германия – Франкфурт на Майн.

Красавицата каза „да“ и двамата вече планират кога ще е сватбата. В момента романтичната екскурзия на влюбените гълъбчета продължава. А те приемат стотици поздравления от близки, приятели и познати в официалните си профили в социалните мрежи, пише flagman.bg.

Петко съобщи хубавата новина, че неговата любима е казала „да“ в профила си във Фейсбук. Той обнови и състоянието си на „сгоден“. А към кадъра с красивия пръстен валят мили пожелания и честитки по случай годежа на кулинаря и неговата любима Клеоника.

Петко Петков бе един от най-противоречивите и интересни участници в „Хелс Китчън“. Той ще бъде запомнен със забавните си изцепки, колоритното си поведение и чувство за хумор, които показа в кулинарното предаване.

След шоуто Петко си намери много добра работа в чужбина. Преди време той сподели в „На кафе“, че работи в една от най-големите компании в света за речни и океански круизи на много висока позиция – като су-шеф на кораб. Петко сподели, че работи 6 седмици, след което 2 седмици почива. Тогава той каза още, че е много доволен от работата си, а на кораба са го посрещнали много топло.

Петко от "Хелс Китчън" се сгоди сн. Фейсбук

Петко от „Хелс Китчън“ се сгоди сн. Фейсбук

А сега кулинарят сбъдна и другата си голяма мечта – да срещне истинската любов в лицето на Клеоника Арабаджиева, с която много скоро ще станат семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар