Роналдо и Джорджина с приказно парти за РД на дъщеря си (Вижте колко порасна Алана)

Гласувайте за статията

Футболистът  и любимата му празнуваха РД на Алана с всичките деца, малката им пронцеса стана на две години

Роналдо и половинката му Джорджина Родригес спретнаха домашно парти за рождения ден на общата си дъщеря Алана.

Звездната двойка се похвали със снимки от купона на многобройните си последователи в Инстаграм. На фотоса Джорджина позира с Алана, както и с децата на футболиста, които са родени от сурогатна майка – деветгодишния Кристиано и близнаците Ева и Матю.

Дъщерта Роналдо и Джорджина стана на 2 години
Снимка: Инстаграм

„Честит рожден ден любов моя”, написа Роналдо, а Джорджина „Обичам те!”

За домашното парти двете момичета Алана и Ева бяха докарани с рокли на малки принцеси от филмите на Дисни. А момчетата с костюми на супер герои.

Джорджина с всичките деца
Снимка: Инстаграм

Истинска идилия царува в семейството на най-скъпо платения футболист в света. Те често радват феновете си със семейни снимки на цялата си сплотена фамилия и публично завяват любовта си един към друг, предават от spletnik.ru.

Скоро в едно интервю Роналдо заяви, че някой хубав ден с половинката си ще минат под венчило. Но не посочи кога точно ще се случи сватбената церемония. Спортистът добави още, че майка му е възхитена от неговата избраница и самата тя я нарича „момиче на мечтите”. Рядко признание на свекърва за нейната бъдеща снаха. Но по всичко личи, че красавицата се вписва отлично в рода на великия спортист.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар