Поли Генова показа мъжа си и детето (Вижте колко са щастливи)

Гласувайте за статията

Певицата за първи път пуска снимки на любимия си в социалната мрежа

Младата майка Поли Генова за първи път показа мъжа си. Поп певицата пусна общи семейни снимки в социалната мрежа.

До този момент известната изпълнителка никога не е публикувала такива кадри. Като винаги е крила лицата на най-любимите си в живота мъже.

Поли Генова се реши на тази стъпка по специален повод. А именно рождения ден на актуалната й половинка и баща на първородното й дете. По случай личния празник на любимия си тя сподели няколко интересни фотоса с малчугана Даниел и неговия татко.

Снимки: Инстаграм

Тя написа мило послание към снимките като поздрави с празника „Папа Джо” както певицата галено нарича мъжа си и му благодари, че е най-страхотния татко, който се грижи за тях. Тя завършва с едно изречение на холандски език, което преведено на български означава: „Много те обичаме!”, предават от vesti.bg.

Милите семейни кадри очароваха почитателите на певицата. На тях се вижда, че баща и син са облечени с еднакви червени ризи на карета. Тримата са толкова щастливи, а усмивките греят на лицата им.

Да припомним, че Поли Генова и холандецът се запознаха преди две години. А ето, че вече са семейство и имат наследник. Който се появи на бял свят през април тази година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар