Асен Блатечки канен за бодигард на Георги Илиев

Гласувайте за статията
Лошото момче на българското кино бил лошо момче и в живота

Малко след като завършил училище, звездата на родното кино Асен Блатечки за една бройка щял да стане бодигард на шефа на ВИС-2 Георги Илиев. Това се случило месеци след смъртта на брат му Васил Илиев – пише в. „България днес“.

„Офертата беше да започна първо като охрана при най-добрите, защото тренирах карате, бях доста бърз и вече имах колан. Имах и други умения, плюс това не бях страхлив, което при тях е важно. Но добре, че ме приеха във ВИТИЗ и всичко се разсъхна“ – споделя с днешна дата Асен Блатечки.

И днес по всичко личи, че именно актьорският път се оказва решаващ за живота му, тъй като именно той го откъсва от престъпните среди, в които навлизат много от неговите приятели след училище.

„Знам как се изкарват пари от ранна детска възраст. Бях на 12, когато започнах да работя първата си работа – станах тапицер. Съчетавах това с учене и с каратето. Благодарение на свободомислещите ми родители винаги съм се справях сам и съм доволен от това. Мога да се оправя почти във всяка ситуация“ – споделя Асен Блатечки.

С днешна дата актьорът продължава да оцелява сам. „И сам воинът е воин. Аз съм воин по душа. Затова ще продължавам да търся варианти за развитие“ – споделя актьорът.

Блатечки имал трудно детство

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар