Хороскоп за 13 ноември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете ги още веднъж и тогава съставете клаузите. Прибързаността ви води до грешки, които може да не осъзнаете, но е добре, ако ги има, да ги отстраните бързо. Денят не е добър за делово пътуване. Дразни ви намесата на хора, които са добронамерени и искат да ви помогнат.

Телец
Денят е благоприятен за смяна на работата, ако сте уговорили всичко предварително и се местите от едното на другото място. Бъдете решителни. Общуването с непознати или с малко познати хора е неблагоприятно. На работното място ще имате успех, ако сте разумни. Възможни са финансови успехи. Деловите разговори и срещи са успешни.

Близнаци
Очаквайте запознанства, част от които ще са ви полезни в годините пред вас. Работата ви и умението да се справяте с всичко ще бъдат отчетени от ръководството и ще получите парично възнаграждение. Проведете отлаганите делови разговори. Подпишете важните документи и договори. Радвате се на закрила от съдбата.

Рак
Вашата чувствителност ще ви изиграе лоша шега, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Очаквайте подобряване на материалното си състояние. При необходимост потърсете помощ. Пътуване зад граница е нежелателно, или ако е неотложно, не сядайте зад волана.

Лъв
Не избързвайте и работете със съзнанието , че ако сте разумни, ще успеете. Бъдете практични. Едва следобед се отдайте на новите си занимания. Проведете важни делови разговори и срещи. Не отказвайте предложения за изгодна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви излишни, а и няма да усетите умора.

Дева
Избягвайте разправиите у дома и на работното място. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате положителен отговор в същия ден. Справяте се успешно със задълженията си. Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай. Изгодата от направените предложения е нереална.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар