Съпругата и дъщерята на Михаел Шумахер проговориха на трудните моменти (Вижте какво споделиха)

Гласувайте за статията

Съпругата и дъщерята на Михаел Шумахер дадоха интервю за немско списание

Съпругата на Михаел Шумахер Корина и дъщеря им Джина Мария дадоха интервю за немското списание „She“. В него те говорят за трудните моменти, които са преживели и какво им е помогнало да ги преодолеят.

Корина разкрива страстта на семейството към конете и как тя им помага да преодолеят тежките мигове. За 10-та годишнина от сватбата им Михаел купува ранчо в швейцарската провинция Гривинс. Сега фамилията притежава 40 расови коня, които отглежда в стопанства в Швейцария и Тексас. „Когато бях 30-годишна, мечтаех да имам кон, тогава Михаел ме заведе в Дубай. Там той поръча да отгледаме няколко арабски коня“, спомня си тя.

Дъщерята на Шумахер Джина Мария, която е професионален ездач и европейски шампион, разказва какъв съвет й е дал баща й за конете, когато решила да се занимава с езда. „Когато караш кола, можеш да я паркираш в гаража и да забравиш за нея, но конят има нужда от грижи през цялото време“, казал Михаел на дъщеря си.

В интервюто за немското списание „She“ Корина и Джина Мария не дават никаква информация за състоянието на Михаел Шумахер. Последните новини по темата семейството сподели през януари. Тогава те излязоха с изявление по случай 50-годишния му юбилей.

Семейството на Шумахер обясни, че състоянието му се пази в тайна по негова молба и увериха, че той е в добри ръце.

Междувременно бившият мениджър на Шумахер Вили Вебер коментира състоянието му пред немското издание „Експрес“. „Знам, че той е борбена личност. Ако има шанс, Михаел ще го използва. Това не може да е краят. Убеден съм, че ще го видим отново“, заяви 77-годишният Вебер, предават от nova.bg.

Съпругата и дъщерята на Михаел Шумахер проговориха за трудните моменти сн. Уикипедия

Съпругата и дъщерята на Михаел Шумахер проговориха за трудните моменти сн. Уикипедия

Припомняме ви, че вече  6 години Шумахер се опитва да се възстанови, след падане със ски в Алпите на 29-декември 2013-та година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар