Бременната Джулиана Гани се хвърли в ремонти! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани откачи, умира си от скука покрай очакването на първото бебе, зае се с ремонт!

Бременната Джулиана Гани напоследък е отегчена. Силиконовата блондинка сподели с почитателите си, че заради бебето е започнала ремонт в дома си, но трудно издържала целия процес и съпровождащия го шум.

Джулиана Гани

Бременната Джулиана Гани се хвърли да прави ремонти. Хвали се, че качила само 4 кила

„Вкъщи е пълна лудница, затова реших да отида на грим и да се разнообразя”, написа риалити звездата в социалната мрежа. И допълни, че предпочита мъжът й Илиян Найденов да се занимава с битовизмите, докато тя се отдава на разкрасителни процедури.

„Много държа на външния си вид. Вече съм в края на седмия месец, а съм качила само 4 килограма. Спазвам хранителен режим и спортувам”, хвали се бъдещета майка, пише вестник Уикенд.

Именно това е и причината тя да бъде укорена от много бременни и майки, тъй като според тях, не дава необходимите вещества и храна на плода. Джулката обаче е категорична, че не е нужно непременно да приличаш на крава като носиш дете.

Тя не спира да спортува и уверява, че дори би направила нагледни курсове за други бременни. С които да им покаже, че може да си хем „трудна“, хем „красива“ и „гореща“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар