Новата Мис Плеймейт към Слави: Имам секспартньор, не гадже! Ти може да си моят мъж (виж тук)

Новата Мис Плеймейт към Слави: Имам секспартньор, не гадже! Ти може да си моят мъж (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Новата Мис Плеймейт се наточи на Слави Трифонов!

Михаела Тодорова се показа като истинска еманципирана жена. Като без притеснение обяви, че има секспартньор, който да я задоволява в леглото, но няма сериозна връзка.

Слави

Слави Трифонов в шок от мераците на Михаела Тодорова

Блондинката от Казанлък гостува в „Шоуто на Слави” на именния си ден. И провокативно подметна на Дългия, че той може да е нейният мъж, пише сайтът hotnews.bg.

Въпреки уверенията на водещия, че сексът трябва да си остане нещо много интимно и лично, тя без притеснение на няколко пъти повтори, че в момента няма истински любим, но това не я лишава от плътски удоволствия.

„Имам секспартньор, но той сега със сигурност ще се обиди, като го обсъждаме толкова”, кокетно обясни Тодорова, но отказа да обясни какви качества притежава нейният секспартньор. Не се съгласи да обяви и името му.

„Аз си чакам майстора, в когото да се влюбя”, каза Тодорова. „Конкурсът за плеймейт е моят, защото съм провокативна и имам какво да покажа”, заяви тя.

Тя е категорична, че един ден планира да има семейство и деца, но сега за нея на първо място е ученето. Михаела планира да учи земеделие, за да помага на семейния бизнес в Казанлък, където баща и притежава земя.

Сексимацката е категорична, че иска да отглежда зърно и да управлява комбайн. Такава песен имаше и Слави Трифонов навремето, между другото…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар