Драма: Алек Болдуин и жена му изгубиха петото си дете! (още подробности)

Драма: Алек Болдуин и жена му изгубиха петото си дете! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Жената на Алек Болдуин изгуби петото му дете!

Алек Болдуин и съпругата му са изгубили петото си дете в четвъртия месец от бременността на Хилария. Това сподели самата тя в своя Инстаграм профил.

Алек Болдуин

Алек Болдуин и жена му преминават през тежък момент

Жената на големия актьор е категорична, че иска да говори за случилото се. За да се бори с табутата върху темата за проблемната бременност и спонтанните аборти.

„С голяма тъга споделяме, че днес разбрахме, че нашето бебе е починало в четвъртия месец от бременността ми. И дори да не сме добре сега, ще се оправим. Късметлии сме, че имаме четири здрави деца и никога няма да забравяме това.

Казах на Кармен (най-голямото дете на двойката) и записах това, за да го пратя на Алек. Предполагам, че това е и приемлив начин да го споделя и с вас. Казах на Кармен, че това бебе няма да може да дойде, но че ще се опитаме да й родим малка сестричка по-нататък.

Наистина се чувствам съсипана в този момент. Изобщо не очаквах това, когато отидох на прегледа си днес. Не знам какво друго да кажа. Още съм в шок…“, гласи посланието на Хилария.

В края тя моли папараците да не притесняват нея и семейството й. Алек Болдуин и съпругата му имат четири деца – Ромео Алехандро Давид на 17 месеца, Леонардо Ейнджъл Чарлс – на 3 години, Рафаел Томас – на 4 и дъщеря Кармен Габриела на 6 години.

61-годишният Алек Болдуин има и 23-годишна дъщеря – Айлънд Болдуин, от първата си съпруга Ким Бейсинджър. Разводът на двамата беше тежък, като години наред водиха съдебни битки за правото на Алек Болдуин да вижда детето.

През 2012 г. актьорът се ожени за родената в Испания Хилария Томас, която беше негова инструкторка по йога. Двамата имат 26 години разлика. През октомври те съобщиха, че Хилария е бременна и очакват петото си дете, което ще е момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар