Отдъхнахме си: Златка Димитрова още не била готова за мемоарите си! (виж тук)

Отдъхнахме си: Златка Димитрова още не била готова за мемоарите си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова сподели, че още не е готова да издаде мемоарите си, каква радост!

Златка Димитрова мечтае да напише мемоари за живота си. Брюнетката сподели пред почитателите си, че има желание да опише живота си в книга, но не бърза да го направи.

Златка Димитрова

Златка Димитрова не бързала с мемоарите… добре прави…

„Не съм готова за книга. Имам самооценка за себе си, но не съм пораснала достатъчно”, разкрива моделката. И, признаваме, че това й прозрение е блестящо.

Черната Златка сподели още със свои фенове, че поне засега бъдещите й творчески планове остават в модния бизнес. И по-далеч от литературното поприще, пише вестник „България днес”.

Плеймейтката коментира също, че не би станала и певица. А когато пее го прави само под душа. Не сме я чували да пее, може би само един-два пъти във Вип Брадър… Но трелите, които излизаха от гърлото й, не бяха най-впечатляващите.

Иначе, що се касае до личния живот на Златка Димитрова, то знаем, че тя окончателно се паряса с бащата на детето си Мирослав. Години наред той се водеше голямата й любов, но ето, че към днешна дата мястото му е заето от личния фитнес инструктор на плеймейтката.

Той се казва Кирил Танев и имаше засилени напъни към политиката, но не му се получи. Кой знае, може пък след време и Злати да се насочи натам…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар