Най-после: Ненчо Илчев изплати апартамента си! (още подробности)

Най-после: Ненчо Илчев изплати апартамента си! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ненчо Илчев успя да си изплати жилището!

Обичаният актьор Ненчо Илчев най-сетне изплати апартамента си и вече може да се похвали със собствено жилище. За него той е благодарен до живот на продуцента Евтим Милошев. Който не само му дал платена работа, но и го уредил с голямо жилище.

Ненчо Илчев е щастлив

В момента, в който звездата от „Столичани в повече“ бил изпаднал в немилост и спешно се нуждаел от свой дом, продуцентът му продава на тънка цена своето жилище.

„Бях в много труден етап от живота ми, когато не знаех накъде да поема – нямах жилище, а съм с дете. Живеех в квартира на Съюза на артистите в „Зона Б-5″, в едно таванско помещение. В един момент виждах, че няма как да продължим така. Аз и жена ми ставаме на години, детето също.

Споделих с Евтим, който веднага отсече, че това не е моя грижа. Сега живея в жилище, което той е строил за себе си, но ми го продаде много евтино. Направи жесток жест към мен“, щастлив е Ненчо.

За покупката той изтеглил кредит, който вече е изплатен. Усмихнатият актьор не крие признателността си към Евтим и Любо Нейков, благодарение на които животът му се преобръща на 180 градуса в положителна насока.

Преди повече от 10 години те го наемат в предаването „Комиците“, а след това му дават ролята на отец Григорий в най-сполучливия сериал „Столичани в повече“. Милошев дава мило и драго за своите актьори, без които продукциите му няма да са това, което са.

„Още на първата ни среща ми направи впечатление. Имаше изключителни способности. Вадеше от джобовете си кренвирши, сутиени, всякакви странни предмети, разсмиваше ни, а и е изключително свестен човек“, хвали го Милошев, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар