Стоян Алексиев продължава да върти и жена, и любовница!

Стоян Алексиев изненадващо се появи на премиерата на филма "Доза щастие", след като от доста време страни от светските изяви. След издънката с младата си любовница Алексиев-старши бяга като дявол от тамянот обществени места с известни личности и журналисти. [caption id="attachment_609758" align="aligncenter" width="300"]Стоян Алексиев Стоян Алексиев се покри за дълго от медиите[/caption] Причината е известна на всички. През 2017 година доктор Генадиев бе заснет в скандална близост с младата си колежка Ивана Бобойчева на обществено място пред десетки случайни минувачи.

Той обаче нямаше смелостта да си признае, че има връзка с младата актриса, която бе негова студентка. И излъга, че снима филм с нисък бюджет за учебна цел.

Увлечението му по Ивана не бе тайна за никой в арт средите, даже и за законната му втора съпруга. След скандала обаче Алексиев се покри от медиите, а оттеглянето му съвпадна със смъртта на героя му доктор Генадиев в "Откраднат живот". Скоро след това беше пенсиониран и от Народния театър, но към днешна дата продължава да играе в някои постановки. Ивана пък жъне успехи в театъра в Шумен, където играе и в кукления театър, и в постановки за възрастни. Тази година дори беше номинирана за награда. Тя се представя пред колегите си като ибвързана и продължава да се вижда с Алексиев. Той обаче предпочете да остане в София при съпругата си Надежда, с която може да бъде видян на разходка из столицата. Нейният бизнес като издател е успешен и тя може да се похвали, че издава реномирани автори с добри преводачи и съответно изкарва прилични доходи. Така на практика Стоян Алексиев живее с две жени в отворена връзка. Колегите му избягват да го съдят като твърдят, че той е влюбен в младата си изгора, но не иска да нарани и жената, с която е прекарал толкова много години. Засега и двете приемат ситуацията без драми. Като Бобойчева доказа, че не е златотърсачка, която върти любов с възрастен мъж, за да се уреди на работа в някои от престижните софийски театри, пише вестник България днес.