Брендо жени по-голямата си щерка (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Александра на кокаиновия крал на крилете на любовта, сгоди се на Миконос

Щерката на Евелин Банев – Брендо ще мине пред олтара с любимия си, който скоро й предложи брак. Мъжът, за който не се знае нищо е паднал на колене и е поискал ръката на Александра.

Тя естествено е много влюбена и му отговорила с „Да”. Госпожица Банева за сега пази в тайна самоличността на мистериозния си любим. Въпреки, че той не е известен за сметка на него годеницата му е от сой.

Алексанра и мистериозния й любим
Снимка: ПИК

Още от малка наследничката на Брендо се радваше на охолен живот, осигурен от милионите на известния й баща. Само една малка подробност помрачава пълното щастие на богаташката наследница. Известно е, че комисията за противодействие на корупцията КПКОМПИ преди няколко години запорира сметките на роднините на издирвания Кокаинов крал, които са с авоари на стойност 22 милиона лева.

Благодарение на охолната си материална осигуреност Александра и по-малката й сестра Лара, успяха да се изучат и да получат добро образование на Острова. Алекс , по време на следването си пробва като модел в САЩ, след, което взе диплома по журналистика и изкара стаж в американските медии, предават от ПИК.

Малката щерка на Брендо, която преди десет години бе жертва на отвличане също е влюбена. От известно време тя е сериозно обвързана с младеж, с когото не спират да обикалят най-привлекателните дестинации по света – Дубай, Санторини, Сен Тропе и Малдивите.

Лара Банева с гаджето
Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар