Никой не иска да пее с Адел! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Никой не иска да пее с Адел

Никой не иска да пее с Адел, дори момичетата от „Спайс Гърлс“. Това споделят самите те, след концерт на легендарната група. На събитието, което се състоя преди няколко седмици, Виктория Бекъм отказа да присъства, но за сметка на това Адел отиде. И дори се озова зад кулисите, като малко е трябвало, за да се качи на една сцена.

И да превърне квартета в звездната петорка от миналото.

Най-успешната женска британска група обаче й отказа. Интересно е, че певиците не са искали да излязат на една сцена с колежката си. А причините разкрива една от тях, в доста шеговит коментар по темата.

Мел Си, една от певиците в групата, споделя, че членовете на групата се договорили категорично да откажат на Адел, да пее с тях. А причината била, че се страхуват, че ще ги засенчи с гласовите си способности.

„Чух някои слухове, че искала да изпее песента „2 become 1″ с нас. Отказахме, защото кой би искал да пее с Адел“, казва Мел Си.

Тя не крие, че са се уплашили сериозно от таланта на колежката си. Но пък Адел е все така влюбена в тях и не им се сърди.

„Не е тайна, колко ги обичам и как ме вдъхновяват да тичам след живота и никога да не гледам назад“, каза веднъж Адел за тях.

„За последно слушах „Спайс гърлс“ на стадион „Уембли“ преди 21 години. Тази вечер бях с най-скъпите ми певици — пях, смях се, танцувах и отново си изживях мечтата на десетгодишното си Аз. Най-после се запознах с Джинджър Спайс, пих с момичетата и не можех да повярвам, колко далеч съм стигнала. Благодаря ви за лудия момент, който изживях. Не мога без вас британски легенди. Обичам ви!“, пише Адел в Инстаграм.

Адел уплаши и "Спайс гърлс" сн. Инстаграм

Адел уплаши и „Спайс гърлс“ сн. Инстаграм

Да, Адел сбъдна почти всичките си мечти. Но дори „Спайс гърлс“ се страхуват да пеят на една сцена с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар