Гаф! Кейт Мидълтън купонясва в кръчма с млади майки (Всичко за случката)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън спипана да дивее в кръчма с млади майки

Кейт Мидълтън е била спипана в куриозна ситуация неотдавна. Съпругата на принц Уилям винаги е била смятана за дама за пример, но и тя има своите малки слабости. Противно на твърденията, че кралската двойка живее много изолирано, се оказа, че двамата имат доста бурен живот. И докато Уилям се забавлява да тренира с майки на съученици на Джордж и Шарлот във фитнеса, то Кейт няма проблем да излезе с тях на кръчма.

Случката е отскоро, а информация за нея изтекла напълно случайно. Кейт се уговорила с няколко майки на съученици на Джордж и Шарлот да излязат някоя вечер по женски. Компанията си уговорила среща в непопулярен пъб, където собствениците отдавна били свикнали да обслужват кралски особи. Майките се уговорили за дадената вечер, а конспирацията била толкова добра, че никой не забелязал Кейт да влиза или излиза от заведението по време на партито.

Нито да я снима в него.

Въпреки това новината за нарушението на протокола накара мнозина да се шашнат. Неписано правило е, че членовете на кралското семейство не могат да ходя на кръчми като обикновени хора. Кейт и Уилям обаче редовно го правят, докато Меган и Хари никога не са нарушавали точно тази точка от протокола. Двамата предпочитат да празнуват у дома с приятели, вместо да рискуват да ги снимат в неловка ситуация, в някой клуб, пише hashtag.mk.

Междувременно мнозина разкритикуваха Кейт и заявиха, че подобно поведение подхожда повече на Меган. Но херцогинята на Съсекс този път не е нито жертва, нито участник в „прегрешението“.

Кейт Мидълтън сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън сн. Инстаграм

Това не е първият случай, в който Кейт и Уилям нарушават правилата. Двамата са били засичани да ходят тайно на кино, освен това членуват в популярен спортен клуб, където водят даже и децата за следобеден чай. В Норфолк пък редовно се срещат в местна бирария с приятели. Но за първи път се чува херцогинята да „запива“ сама в кръчма, в Лондон. И то с други майки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар