Хороскоп за 12 ноември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Периодът ще е доста емоционален за вас, като естеството на чувствата ви ще се определя от това дали случващото се е в синхрон с вашите желания. Вероятно е на дневен ред да излезе въпросът доколко високо оценени сте в службата. Вечерта се отдайте на домашния уют.

Телец
Ще предлагате идеите си по възможно най-убедителния начин. Ще използвате думите в своя полза, така че да получите онова, което искате. Някои от вас обаче може да се изкушат да манипулират друг човек или да го засегнат. Останете чисти пред съвестта си.

Близнаци
Възможно е да получите награда – ако не материална, то поне под формата на вътрешно удовлетворение от добре свършената работа. Дори да сте сред най-големите късметлии и в момента да не сте на мечтаната работа, през следващите дни се оглеждайте за потенциални възможности.

Рак
Бъдете по-внимателни в комуникацията. Ако наистина държите на връзката си, не крийте какво изпитвате и бъдете малко по-загрижени за потребностите на половинката ви. Периодът ще е доста благоприятен за вас в професионално отношение. Вечерта прекарайте в приятелска компания.

Лъв
Разгърнете творчеството си и проявете оригиналност в работата си. Възможно е да доизясните въпрос, който се отнася до интимен или бизнес партньор. Ако сте обвързани, ще трябва да се постараете да съчетавате добре служебните си ангажименти с личните планове.

Дева
Ако проявите по-голяма загриженост, най-вероятно ще се радвате и на външна подкрепа. Ще имате усещането, че с партньора ви се разбирате по-добре, че в работата ви се открива възможност за изява или пък най-накрая ще получите пари, които сте очаквали отдавна.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар