Емануела се поболя заради Митко Динев

Емануела се поболя заради Митко Динев
5 (100%) 1 vote

Митко Динев поболя Емануела

Емануела се поболя от мъка заради тежката съдебна битка, която води с бащата на по-малкия си син Митко Динев. Певицата се бори за правото да отглежда сина си, след като столична съдийка я посече с решението си. Съдът реши, че заради работата си, Емануела не може да помага грижи за наследника на Митко Динев.

Огорчена от развоя на събитията, зеленооката изпълнителка заяви, че трябва да работи, за да осигури нормален живот на сина си и нищо да не му липсва.

„Ако не работя, вероятно ще кажат, че не разполагам с необходимите условия да го гледам“, споделя Емануела.

Покрай съдебната битка, певицата посърна и загуби настроение. Това е причината тя да не отпразнува рождения си ден. Миналия петък звездата стана на 38 години. Въпреки, че имаше двоен повод да празнува, тя сподели че няма настроение. Освен рожден ден, певицата отбеляза и имен ден. Но въпреки това тя не отпразнува подобаващо двойния празник.

В навечерието на рождения си ден, Емануела имаше участие в столична чалготека. Там я изненадаха с голяма торта с надпис. Но това не я трогна и тя продължи програмата си.  На следващия ден певицата пътува до Лондон, където забавлява сънародниците ни зад граница, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар