Златка Райкова хукна по чалготеки

Златка Райкова хукна по чалготеки
5 (100%) 1 vote

След погачата на сина си, Златка Райкова хукна по чалготеки

Златка Райкова събра куп приятелки на погачата на сина й. Навръх 40  дни раждането на Благо Джуниър, дружките на майка му го орисаха. Едно е сигурно –  наследник номер 4 на Благой Георгиев няма да избяга от попрището на баща си.

Въпреки тенденцията майките да залагат на нежни цветове и анимационни герои за празниците на своите новородени, бившата плеймейтка заложи на футболна тематика в яркозелен цвят.

Тя спази българските обичаи. Впечатление прави, че сред приятелките на плеймейтката не се открояват имена от родния хайлайф. Единствено Ваня Червенкова е била поканена. Но тя сподели, че не е успяла да присъства на събитието. Въпреки отсъствието си, бизнесдамата изпрати специален подарък на бебето.

Щастливата майка сподели няколко кадъра от погачата. Тя показа и бебето, но със закрито лице, както е модерно в момента.

„Погачата на моята любов. Обичам ви, Благой Георгиев и Благой-джуниър. Благодаря на всичките ми приятелки“, написа развълнуваната Златка Райкова.

Партито за дамите продължи в столична чалготека. Към него се присъедини и гордият баща Благой, за когото малкият е наследник №4. До малките часове на нощта родителите се забавляваха под ритмите на родните чалга хитове в компанията на някои от най-верните си приятели, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар