Сергей Станишев показа наследниците си (Снимки)

Сергей Станишев показа наследниците си (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Сергей Станишев най-после показа наследниците си

За пръв път Сергей Станишев показа публично наследниците си. Наследниците му с радост го придружиха до урната, където той упражни правото си на глас на местните избори. Георги и Дария с вълнение помогнаха на баща си да пусне бюлетината.

От фотосите на Ретро.бг става ясно, че и двете деца имат изключителна прилика с баща си. Те приличат на него не само визуално. Георги и Дария са наследили и някои от талантите му, най-вече тези в областта на рисуването.

Любимо семейно занимание на Станишеви е реденето на пъзели, писането на домашни и правенето на фигурки от глина. Дария е ученичка, а по-малкото й братче Георги е в предучилищна група.

Сергей Станишев споделя, че най-важното в случая е, че с  Моника са създали среда, в която всяко от децата се чувства обичано и уважавано.

„Те са в различни възрасти, но това не им пречи да се обичат и да си помагат“, споделя с гордост бившият министър-председател.

Любимата му Моника има още две големи деца от предишния си брак с банкера Венцислав Йосифов – Венцислав и Моника. Те вече са студенти, но въпреки това се разбират с по-малките. Първите две деца на Моника приемат  Станишев като свой баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар