Шеф Манчев преживя истински кошмар в личния си живот

Шеф Манчев преживя истински кошмар в личния си живот
5 (100%) 1 vote

Шеф Иван Манчев, който подлудява ресторантьорите в „Кошмари в кухнята“, преживя истински кошмар в личния си живот

Само в рамките само на три месеца шеф Манчев преживя куп събития в личния си живот. За този кратък период той се разведе с жена си. Малко след това му се роди син от любовницата. Последва и втора раздяла за известния кулинар. Той се раздели и с любовницата си.

Шеф Манчев вече се е изнесъл в ергенска квартира, научи ПИК. По ирония на съдбата той е принуден да плаща наем, въпреки че притежава апартамент за чудо и приказ в столицата. Жилището му дори се сдоби с  награда за интериор.

На 21 юли той се похвали, че вече е баща на три деца. Приятелката му Цветомила го дари със син. Само ден след това той официално получи развод от майката на другите си деца Виктория и Христо – Марина.

Според мълвата, вина за поредната раздяла в живота на Манчев има Цветомила. Засега не е ясно какво точно е направила тя. Но според запознати, провинението й било сериозно и известният кулинар е категоричен, че няма да продължи съвместния си живот с нея.

Запознати коментират още, че след този развой на събитията, Манчев вероятно ще направи всичко възможно Мариана да му прости и ще се върне при нея, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар