Десислава Радева пръсна цяло състояние за тоалети

Десислава Радева пръсна цяло състояние за тоалети
5 (100%) 1 vote

Десислава Радева отново е клиентка на известната дизайнерка Невена Николова

Десислава Радева отново се доверява на Невена Николова за стайлинга си. След като в последните няколко месеца двете дами бяха прекъснали взаимоотношенията си, президентшата отново реши да се довери на родната дизайнерка за избора си на тоалети.

Първата дама си шие рокли по поръчка при любимата си модистка. Това стана ясно от посещението й с президента в Япония. Президентското семейство присъства на интронизацията на японския император Нарухито. На събитието Радева лъсна с цели две визии.

Ефирна рокля в цвят глетчер, изработена от фина коприна, бе първият тоалет. На приема първата дама се появи с тоалет в кобалтово синьо и мед, ушит от копринена тафта. За изработката му са изразходени метри тюл в кралско синьо. Моделът бе бродиран ръчно от Невена със стотици камъни „Сваровски“. Скъпата дантела, използвана за изработката му, придаваше допълнителен блясък на визията на първата дама.
Цените на двата поръчкови модела са повече от фамозни.

Роклите на Невена започват от 5 хиляди лева и могат да достигнат дори 5-цифрени суми. В гардероба на Деси Радева до този момент има 10 униката, създадени и ушити за нея специално от Невена. Изчисленията показват, че само за тях, тя е похарчила около 50 хиляди лева, което се равнява на 228 минимални пенсии. Това е сумата, която един пенсионер ще получи в рамките на 16 години, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар