Кралица Елизабет Втора в тайна афера с придворен? (Вижте какво роди поредния слух)

Гласувайте за статията

Забъркаха Елизабет Втора в афера с друг мъж

Забъркаха Елизабет Втора в тайна афера с придворен. Всички фенове на кралското семейство с нетърпение очакват третия сезон на сериала „The Crown“. Това е продукция, която е свързана с живота на британското кралско семейство и се излъчва по Netflix.

В сериала Оливия Колман влиза в образа на Елизабет Втора. А един от акцентите в новия сезон са пътуванията на кралицата до ферми за развъждане на породисти коне в САЩ и Франция. Както е известно, Елизабет Втора е луда по конете още от детството си. Тогава тя за първи път получава като подарък шотландско пони.

Елизабет Втора е изключително добър ездач и е горд собственик на състезателни коне. По време на посещенията си до САЩ и Франция, кралицата не е сама. Тя е в компанията на вече покойния си мениджър на конни надбягвания – лорд Порчестър.

Близките отношения, които Елизабет Втора демонстрира с него, също както и умалителното Порчи, което използва, когато говори за мениджъра си в Бъкингамския дворец, разпалват известни дискусии за предполагаема връзка помежду им. Сериалът „The Crown“ дори показва, че със съпруга й са имали разправии именно покрай тази тема, пише „Daily Express“. Дали наистина е било така?

Според бившия шеф на прессекретариата на кралица Елизабет Втора – 79-годишният Дики Арбитър, предположението, че лорд Порчестър и Елизабет Втора са поддържали тайна връзка, е абсолютно недопустимо.

Според Арбитър кралицата е последният човек в света, който би си помислил да погледне чужд мъж. Затова и всички подобни твърдения за тайна връзка на Елизабет Втора с лорд Порчестър са безпочвени и само с цел създаване на сензация, предават от lifestyle.bg.

Забъркаха Елизабет Втора в тайна афера с придворен сн. Уикимедия

Забъркаха Елизабет Втора в тайна афера с придворен сн. Уикимедия

Припомняме ви, че кралица Елизабет Втора се омъжва за принц Филип на 20-ти ноември 1947-ма година. Двамата са заедно вече 72 години. Кралицата и съпругът й могат да се похвалят с най-дългия брак на монарх в британската история.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар