Григор Димитров мечтае за деца (Има ли жена до себе си?)

Гласувайте за статията

Григор Димитров признава, че му липсва българската храна

Григор Димитров мечтае за деца. Най-добрият ни тенисист обаче засега е сам и няма половинка в живота си, след раздялата с Никол Шерцингер в началото на годината. Това призна самият той при прибирането си в България.

„Тази година не съм мислил за любов, имах много перипетии и фокусът ми беше другаде“, сподели Григор в предаването „Тази сутрин“. „За момента нямам половинка. Искам да бъда баща, защо не? Ако годините продължават като тази, ще ми е малко трудно. Аз самият не знам къде искам да живея в момента. Един ден искам да науча децата си на работа, на дисциплина и да бъдат себе си“, споделя Димитров.

Григор и Никол Шерцингер се разделиха в началото на 2019-та година. Двамата бяха заедно около три години. Така и не стана ясна причината за края на връзката им. Най-вероятно тя се крие в наситените им служебни графици. През последните месеци Димитров бе свързван с безброй красавици – в чужбина и у нас. Но се оказа, че в момента е съсредоточен изцяло върху кариерата си.

Григор призна също, че най-много му липсва българската храна, пише „България днес“. И по-точно „пържолите на мама“. Той коментира с усмивка и известния у нас израз „Мачкай, Гришо!“. „Понякога ми става много приятно да го чуя, особено когато съм на другата част на света“, искрен е Димитров. „Интересно е и много го оценявам. На всеки турнир има български знамена, което ме прави адски горд. Българин съм и винаги съм играл за България. В България се чувствам специално, въздухът е различен. Искам да се прибирам по-често, но програмата не ми позволява“, споделя Григор.

Той е много близък с родители си. Затова се стреми всяка година да отделя по няколко дни, в които да са само тримата. Сега семейството си подари почивка в Исландия, където са си прекарали страхотно.

Григор Димитров иска да бъде баща сн. Инстаграм

Григор Димитров иска да бъде баща сн. Инстаграм

Григор признава, че споделя с родителите си. „Споделям с тях, но те понякога се въздържат от съвети. Гледам да взема нещо от тях, те са ми дали толкова много. Повече ги наблюдавам, отколкото да искам съвети“, признава Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар