Кейт Мидълтън или Меган Маркъл? (Вижте коя от двете херцогини харесва повече Елизабет Втора и защо)

Гласувайте за статията

Стана ясно Кейт Мидълтън или Меган Маркъл харесва повече Елизабет Втора

Кейт Мидълтън или Меган Маркъл? Коя от двете херцогини харесва повече Елизабет Втора? Това се питат много британци, а и не само. Спекулациите на тази тема също не са малко. Но въпреки тях, истината излезе наяве.

И към Кейт Мидълтън, и към Меган Маркъл, кралица Елизабет Втора се отнася еднакво. Но се оказва, че тя си има любимка. Източник, близък до кралското семейство твърди, че Елизабет Втора е направила своя избор в полза на съпругата на принц Уилям, съобщава „Variety“.

По информация на източника, кралицата високо цени херцогинята на Кеймбридж и се възхищава на уменията й да съвместява кралските задължения със семейните, отбелязва изданието.

„Кралицата много я харесва. Поведението на Кейт прилича на поведението на самата кралица: тя винаги и при всякакви ситуации излъчва невъзмутимо спокойствие. Освен това, благодарение на Кейт, кралското семейство започна да изглежда нормално в очите на другите“, заявява източникът, пише tialoto.bg.

Отношението на Елизабет Втора към Меган Маркъл пролича и на последното официално събитие, на което присъства цялото кралско семейство. То се състоя в неделя. Кралското семейство отдаде почит на загиналите през войните. Традицонната служба се състоя пред Уайтхол. Уилям и Хари поднесоха венци на гроба на Незнайния воин в центъра на Лондон, а жените наблюдаваха събитието от балкона на Уайтхол.

Всички обаче забелязаха, че на балкона до кралица Елизабет Втора не беше Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс наблюдава церемонията от съседния балкон с графинята на Уесекс Софи и вицеадмирал Тим Лорънс. До Елизабет Втора бяха Кейт Мидълтън и Камила Паркър-Боулс.

Кейт Мидълтън е любимка на Елизабет Втора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън е любимка на Елизабет Втора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

А това още веднъж доказва, че кралицата си има любимка и това е именно съпругата на принц Уилям, която знае как да изпълнява задълженията си като част от кралското семейство и да поддържа неговия имидж сред британците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар