Взривяващ кадър на Йозджан Дениз с родния му син (ФОТО)

Взривяващ кадър на Йозджан Дениз с родния му син (ФОТО)
3 (60%) 2 votes

Съдбата на актьора е доста драматична

Йозджан Дениз, който изпълнява ролята на Фарук Боран в хитовия турски сериал „Завинаги“ разкрива, че дълго време не е бил готов да стане баща.

„Ако не беше съпругата ми Фейза, все още нямаше да съм готов да стана баща. Когато работата поглъща цялото ти време и ежедневие, децата някак остават на заден план.
Не вярвах, че ще се оженя. Още по-малко, че ще имам дете. Но Фейза определено успя да ме изненада“, сподели Йозджан Дениз малко след раждането на сина му Кузей. Наследникът на актьора се появи на бял свят на 30-и април 2018 г.

Йозджан Дениз

Съдбата на актьора е доста драматична

Раждането на бебето Кузей бе помрачено. В същата болница, в която малкият Кузей се появява на бял свят, бащата на Йозджан Дениз бере душа. Актьорът още тогава настоявал да запознае дядо и внук, защото предчувствал, че на баща му не му остава много време на този свят. Тогава по-големият брат на Йозджан – Еркан, сподели подробности от събитията

„Беше много емоционален момент за него. И много труден. Състоянието на нашия баща постоянно се влошаваше, а той го преживяваше доста тежко. В това време му се роди син, който го направи неописуемо щастлив. Да се справя и с двете, беше доста вълнуващо“, каза Еркан Дениз.

Бащата на Йозджан Дениз издъхва през юли 2018 г. от рак, почти 3 месеца след появата на внук му Кузей.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар