Златка Райкова зарадва феновете си с куп снимки от погачата на Благой-младши (Вижте тук)

Златка Райкова и Благой Георгиев правят сина си футболист сн. Инстаграм
0

Златка Райкова и Благой Георгиев правят сина си футболист

Златка Райкова и Благой Георгиев правят първородния си син футболист. Вчера щастливата майка организира погача за Благой-младши. Събитието бе на тема „Футбол“, а всички лакомства, на които са се насладили гостите, бяха тематични. Избраните цветове за тържеството бяха бяло и зелено.

На погачата на Благой-младши имаше не една, а цели две торти. И докато едната беше на футболна тематика, в тон с всичко останало, другата бе типична за такова събитие – изцяло с бебешки неща на нея – ританки, биберон, шише и бебе, но дори и на нея имаше футболна топка.

По всичко личи, че младите родители подготвят първородния си син за футболист. Те дори вече са избрали номер на бъдещия му футболен екип. Благой-младши ще играе под номера на баща си – номер 7. Да не забравяме обаче, че това са мечтите на неговите родители, а дали малчуганът ще избере да тръгне по този път или ще заложи на друга, по-сериозна професия, засега можем само да гадаем.

Първоначално Златка сподели с феновете си в социалните мрежи само един кадър от тържеството на Благой-младши. „Погача на моята любов. Обичам ви @blagogeorgiev_official Благой JR. Благодаря на всичките ми приятелки“, написа Райкова към снимката.

Към кадъра феновете на Златка отправиха хиляди мили пожелания по случай празника на Благой-младши. Те му пожелаха щастливо детство, да е жив и здрав, както и да не спира да радва мама и тате.

Почитателите на Райкова се надяваха, че тя ще сподели с тях повече снимки от погачата на Благой-младши. И ето че, тя ги зарадва като качи много кадри от събитието в профилите си в социалните мрежи.

Златка Райкова и Благой Георгиев правят сина си футболист сн. Инстаграм
Златка Райкова и Благой Георгиев правят сина си футболист сн. Инстаграм

На всички от тях обаче, Златка предпочита да крие лицето на сина си. Дали защото е суеверна или защото така е модерно напоследък, можем само да гадаем.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.