Григор Димитров проговори за…

Гласувайте за статията

Най-добрата ни ракета мечтае да стане родител

Най-добрият роден тенисист Григор Димитров проговори за новата си връзка и разкри как е минала ваканцията с родителите му.

„В Исландия беше уникално и много специално. За първи път решихме да направим такова приключение с моите родители. Бях оставил телефона настрани и гледахме да прекараме малко време в различни приключения“. Това заяви пред Би Ти Ви най-добрият ни тенисист Григор Димитров.

Григор Димитров

Най-добрата ни ракета мечтае да стане родител

„Много сме близки с майка ми и баща ми. Споделям си много с тях, понякога те се въздържат от съвети. Може би повече ги наблюдавам, отколкото да искам съвети“, коментира Гришо.

„10 години вече съм на тура, което е доста впечатляващо за самия мен. Имах добри постижения до момента, но мога много повече. Тази година се контузих в началото и това не беше добро време за мен. Когато бях 78-и, не вярвах, че ще завърша годината така. Имах 2 много добри турнира. Надявам се да нямам повече такива падения, но това е спортът“, разкри първата ни ракета.

Гришо потвърди за раздялата си с Никол Шерцингер

„Когато лежах в болница, колкото и да си позитивен, си позволяваш да си отчаян“ добавя Григор Димитров.
„Не трябва да оставяш никой да контролира играта ти и мисленето ти. Ние с Радек Щепанек никога не сме започвали. Не успяхме да намерим правилния подход. Търсим правилния човек, но не бързаме. Агаси е до нас със сигурност. Той е специален в нашия отбор. Имаме специална връзка с него. Ходихме заедно на родео и често си говорим за неща извън тениса“, призна най-добрият ни спортист.

„Има приятелства в големия тенис, но зависи до каква степен. С Рафа, Надал и Роджър имаме добри взаимоотношения. С Рафа се чуваме и си пишем и за неща извън корта. С Новак се виждаме почти всеки ден в Монако, защото тренираме в един фитнес. И тримата обаче успяваме да спазваме дистанция“, сподели той.

„Българин съм. Винаги съм играл за България. Много ми е приятно да чуя „Мачкай, Гришо“, категоричен е Гришо.

„Тази година въобще не съм мислил за връзки и любов, в момента съм сам. Винаги съм пазил дистанция в личния си живот“, каза още първата ни ракета, като потвърди слуховете за раздялата с Никол Шерцингер.

„Искам да бъда баща, разбира се, че ми минават такива неща през главата“, добави Гришо.
„Самият аз не знам къде искам да живея в момента. Искам да науча децата си на работа и дисциплина“, заключи Григор Димитров, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар