Стана ясно кой ще заеме мястото на Сашо Кадиев в „Преди обед“

Стана ясно кой ще заеме мястото на Сашо Кадиев в „Преди обед“
1 (20%) 1 vote

Актьорът е на турне в САЩ

Вече е ясно кой заема мястото на Сашо Кадиев в предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви.

Запознати издават, че новият човек, който ще седне до Деси Стоянова като водещ на „Преди обед“, е Део.
Той заема мястото на Сашо Кадиев за времето, в което ще е на турне в САЩ.

Припомняме, че днешното издание на „Преди обед“ започна с новината, че синът на Катето Евро – Сашо Кадиев, е в чужбина. Трима души са се явили на кастинг за неговото място до Деси Стоянова.

Сашо Кадиев

Актьорът е на турне в САЩ

Оказа се, че в студиото са Лео, Играта и Део. Малко по-късно обаче стана ясно, че уж анонсираният кастинг е нагласен и партньор на Деси Стоянова ще бъде само Део.

Всъщност до връщането на Сашо Кадиев от САЩ общо 9 мъже ще седнат на стола до Стоянова. Освен Део в предаването ще вземат участие като водещи и Калин Сърменов, Башар Рахал, Криско, Иво Танев, Ивайло Нойзи Цветков, Косьо Филипов, Дани Петканов и Любо Нейков, пише pik.bg.

Междувременно актьорът ще играе в САЩ постановката „Горката Франция“. Комедията, посветена на сблъсъка между поколенията, ще се играе в 7 американски града. Българите в Бостън, Торонто и Чикаго вече имаха възможност да гледат постановката. Турнето продължава в Лас Вегас (12.11), Атланта (15.11), Сиатъл (16.11) и Лос Анджелис (Ориндж Каунти – 17.11).

Макар и отвъд океана, по време на престоя си в САЩ, вечно усмихнатата екранна половинка на Деси Стоянова обещава да държи в течение зрителите „къде е Сашко?“, пише standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар