Юксел Кадриев потъна в траур

Гласувайте за статията

Новинарят изгуби чичо си

Съграждани на новинаря на Би Ти Ви – Юксел Кадриев споделят, че тези дни се споминал чичо му.

Новината за кончината на чичо му го разстроила. Юксел Кадриев не се бил виждал дълго време с роднините си.

Юксел Кадриев

Новинарят изгуби чичо си

Семейството на Юксел продължава да живее скромно в крайдунавското градче Оряхово, въпреки че синът им отдавна се е установил в София. Гина и Феми – майката и бащата на новинаря, не желаели да го притесняват по никакъв начин. Те се чувствали добре в родния си край.

Единственото нещо, за което им е мъчно е, че рядко се виждали с него и внучката си Габриела, която била най-голямата им гордост.
Когато Юксел Кадриев се раздели скандално със съпругата си Бонка и взе родителските права върху тогава малката Габи, майка му Гина се бе преместила за известно време в София. Именно тя му помагала за отглеждането ѝ и въртяла домакинството.

Когато Габриела станала самостоятелна млада дама, майката на новинаря се върнала в родния си град. Въпреки че с мъжа ѝ нямали първокласни удобства, живеели добре. Съгражданите на Юксел Кадриев разкриват, че баща му често пъти може да бъде видян из центъра на града и винаги е широко усмихнат.

Предполага се, че Юксел Кадриев подпомага родителите си финансово.
При все, че били работливи хора, пенсиите им не били високи, разказват запознати от Оряхово.

В малкото и бедно градче телевизионерът ходел все по-рядко. Когато имал възможност, второто му любимо място след бащиния дом бил хълм с приказна гледка, където обичал да остава сам. Винаги намирал време и за приятелите си от детството, които са категорични, че животът в столицата и работата в телевизията изобщо не са го променили, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар