Търсят под дърво и камък любовницата на Веселин Маринов

Гласувайте за статията

Веселина се оказа сериозен длъжник на…

Под дърво и камък търсят любовницата на Веселин Маринов.

Оказва се, че бившата сервитьорка от Добрич – Веселина Пеева, е неизряден данъкоплатец. Тя натрупала солидни задължения към Община Варна, тъй като не била плащала от доста време данъците на апартамента.

Веселин Маринов

Веселина се оказа сериозен длъжник на…

До нея било изпратено специално писмо, което да я уведоми да се яви и да стопи набъбващата сума. Към момента обаче Веселина почти не се вясвала в морската ни столица, защото окончателно се преместила да живее в луксозното жилище на трубадура от Полски Тръмбеш в София. Припомняме, че преди нея край печката се въртяха дълъг списък жени.

Във Варна, където изгората на Веселин Маринов живяла отново в охолство със съпруга и децата си, преди да се прехвърли в къщата на певеца, продължавала да ѝ се носи лоша слава. Наскоро нейни съграждани разкриха, че имала доста буен нрав и често вдигала без свян скандали за щяло и нещяло.

Данъчните дори изпращали писма

Те разказват случка от близкото минало, когато Веселина вече била в обятията на изпълнителя на „Горчиво вино“. Тя заформила луда кавга във варненски бутик за чанти, който без малко не завършил с позорен арест. Дегизирана с тъмни очила и шапка, блондинката влязла с гръм и трясък в магазин в центъра на града. Побесняла, че е закупила кофти чанта, моментално започнала да крещи на клетите продавачки, които се видели в истинско чудо.

Момичетата обяснили, че дамата може да върне закупената чанта, ако пази косов бон. Тя обаче не пазела такъв и заплашила, че нямало да си тръгне, без да получи нова чанта. Тъй като крясъците не спрели и други клиенти дори не смеели да влязат в магазина, консултантките обяснили, че ще бъдат принудени да се обърнат към полицията. Това намерение укротило половината на Веселин Маринов и тя доброволно излязла от бутика.

Родители на съученици на двете ѝ деца, чиито права са присъдени на бившия ѝ мъж, пък разказват, че тя най-редовно вдигала във въздуха и училището им. Според съдебно решение Веселина имала право да ги вижда само в определени дни и часове през седмицата, но имала навика да ходи до училището, когато ѝ хрумнело. Това обаче внасяло напрежение и у собствените ѝ деца, и у учителите, които не спестявали нищо от поведението ѝ на бащата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Търсят под дърво и камък любовницата на Веселин Маринов”

  1. 123

    Дек. 13. 2019

    тоз селски бек от Добрич-Иван гочев не я забрави таз
    Веса

Добавете коментар