Симеон Колев е неузнаваем (ФОТО) Преглеждания: 2191

0
Оценете този post

Въпреки всичко все още приютява Мариана Векилска в общия им дом

Радиожурналистът Симеон Колев се е променил до неузнаваемост.

Бившата изгора на Мариана Векилска се е стопил с цели 20 килограма, при това за раз време.

Причината за нездравословния външен вид на Симеон Колев не е болест, а мъката по раздялата им с Мариана, твърди HotArena.

Симеон Колев
Въпреки всичко все още приютява Мариана Векилска в общия им дом

Симеон Колев още не можел да се съвземе от решението на голямата си любов да зареже него и синът им и да гради нов живот в Брюксел.
Дори психолозите, до които прибягнал за помощ след нервния срив и паническите атаки, били категорични, че отслабването му се дължи на стреса, който изживявал.

Напоследък Симо започнал да се посъвзема. Оживително му подействала предизборната му кампания. Припомняме, че радиожурналистът се кандидатира за общински съветник за София от редиците на ГЕРБ. Работните ангажименти му помогнали да се отърси от личните си драми й Колев дори възстановил профила си във Фейсбук.

От албумите му със снимки обаче са изтрити всички общи с Мариана Векилска.
Наскоро в интервю Симо призна, че не е простил напълно на бившата си любов, но е направил компромис и двамата продължават да общуват, пише „Ретро“.

Колкото и да му е трудно той продължавал да приютява Векилска в общия им дом, когато тя се връща от Брюксел, Към момента все още не бил готов да отвори сърцето си за нова жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.