Джъстин Тимбърлейк иска още едно бебе от Джесика Бийл! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джъстин Тимбърлейк иска още едно дете от половинката си Джесика Бийл!

Певецът Джъстин Тимбърлейк и актрисата Джесика Бийл са се нагърбили с приятната задача да увеличат семейството си с още един член. За това издаде звездата от „Денят на влюбените“ в интервю за списание OK!.

Джъстин Тимбърлейк

Чаровникът Джъстин Тимбърлейк иска да си има още едно бебе от любимата жена

„Лудост е да имаш бебе. Но, ако пак ни се случи, ще е страхотно. Всъщност работим по това. Забавляваме се. Вече се изчервявам!“, призна бившата манекенка Джесика Бийл.

Припомняме, че Бийл и Джъстин Тимбърлейк възпитават 4-годишен син – Сайлъс. Преди време хитмейкърът заяви, че иска още много наследници.

„Искам да имам възможно най-много деца, ако трябва да съм честен. Никога не съм се чувствал по-значим през целия си живот. Събуждаш се и изведнъж има едно човече, за което си отговорен“, сподели пред радио Beats 1 той.

Припомняме, че Джъстин е известен на повечето си фенове с голямата любов с поп принцесата Бритни Спиърс. Двамата се влюбиха, когато бяха още деца, а връзката им продължи години наред.

Проблемите на Бритни с психиката, влечението й към алкохола и всички останали проблеми обаче, си казаха думата. Двамата се разделиха, а певецът дори написа песен, посветена на Брит.

Източник: Monitor

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар