Оперираха гласните струни на Майли Сайръс! (още подробности)

Гласувайте за статията

Майли Сайръс се подложи на операция на гласните струни, в момента е добре!

На поп сензацията Майли Сайръс й е назначено домашното лечение, след като наскоро се е подложила на операция на гласните струни.

Майли Сайръс

Майли Сайръс се подложи на операция на гласните струни, за късмет всичко мина отлично

Певицата взе решение да се оперира преди края на тази година, за да може да има време да се възстанови и да започне работа в самото начало на 2020-а година.

В резултат на това всички нейни изяви и студийни записи бяха отменени. Според списание People тя се чувства добре и няма проблеми или болки при възстановяването.

Преди около три седмици екранната Хана Монтана обяви, че има нужда от почивка, но не за гласът, а за тялото си. Последното й изпълнение на живо беше в края на септември.

Що се отнася до личния живот на палавницата Майли Сайръс, то там отново продължава да е тъмна Индия. Знаем, че голямата й любов беше с чаровника Лиъм Хемсуърт, с когото тя делеше един покрив години наред.

Двамата на няколко пъти се разделяха и събираха, но връзката им удари дъното и спря. Майли Сайръс понесе тежко раздялата, а близките и феновете й се надяват да не посегне отново към чашката.

Източник: Monitor

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар