Гришо потвърди раздялата с Никол: Нямам време за любов! (виж тук)

Гришо потвърди раздялата с Никол: Нямам време за любов! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Гришо потвърди раздялата си с Никол Шерцингер!

За него самотата не е проблем. Въпреки че в момента няма половинка до себе си, Григор Димитров – Гришо се е отдал на своята най-голяма любов – спорта и гледа да отделя повече време за семейството си. Това призна самият той в интервю за Би Ти Ви.

Гришо

Гришо търси новата си половинка, в момента е свободен

„Тази година не съм мислил за любов, имах много перипетии и фокусът ми беше другаде. За момента нямам половинка“, с което потвърди за раздялата с Никол Шерцингер.

Тенисистът разказа, че се е възползвал от свободното време след последния си турнир, за да отиде на екскурзия с родителите му.

„В Исландия беше много различно. Решихме за първи път да направим такова приключение с родителите ми, беше уникално. Всяка една година гледаме да си направим почивка само ние тримата, да прекараме време заедно, тъй като програмата ми е много натоварена. Бях оставил телефона настрана, искахме да прекараме малко време в различни приключения“, разказа той.

Гришо, който пристигна в България миналата седмица, призна, че където и да ходи по света, вкусните пържолки на неговата майка и хубавата българска кухня винаги му липсват.

Тенисистът учуди много фенове, признавайки, че мечтае за наследници: „Искам да бъда баща, защо не? Ако годините продължават като тази ще ми е малко трудно. Аз самият не знам къде искам да живея в момента. Искам да ги науча на работа, на дисциплина и да бъдат себе си“.

Нашенецът не скри, че му става приятно, когато чуе култовата фраза „Мачкай, Гришо!“.

„Понякога ми става много приятно да го чуя, особено когато съм на другата част на света. Интересно е и много го оценявам. На всеки турнир има български знамена, което ме прави адски горд.

Българин съм и винаги съм играл за България. В България се чувствам специално, въздухът е различен. Искам да се прибирам по-често, но програмата не ми позволява“, посочи той.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар