Меган Маркъл се разплака на военния парад в Лондон

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се разплака на парада в Лондон

Меган Маркъл се разплака по време на военния парад и церемонията за отдаване на почит на падналите в бой британци. Херцогинята на Съсекс бе част от официалните лица на събитието в Лондон и естествено вниманието бе насочено към нея.

И докато Кейт запази невъзмутимост през цялото време, то камерите запечатаха плачещата Меган по време на церемонията.

Двете херцогини бяха разпределени на различни балкони, по старшинство. Кейт придружи Камила и кралицата на централния балкон, докато Меган бе настанена на съседен. Не е ясно какво развълнува младата майка, но фотографите доста добре запечатаха момента, когато тя се разстрои и дори се просълзи. За щастие до нея бе Софи Есекс, която й помогна да се съвземе и да запази самообладание. След което Меган просто се взе в ръце и спря да лее сълзи, като дори намери сили да се усмихне няколко часа по-късно.

Така и не стана ясно какво е довело до сълзи херцогинята, но тя не бе единствената, която плака. Кралица Елизабет също се просълзи за падналите герои, някои от които вероятно самата тя лично е познавала.

Междувременно, на събитието стана ясно колко са близки двете с Кейт. Именно към нея се обърна кралицата, когато емоциите се засилиха. Монархът очевидно е в прекрасни отношения с по-голямата си снаха. А според придворните двете стават все по-близки. „Кейт може да няма много общо с кралицата, но си спечели категоричната й подкрепа с поведението си през последните седмици. Тя се придържа към принципа, запази спокойствие и продължи напред. Кралицата също се уповава на същата мантра. И фактът, че Кейт остана непоклатима въпреки скандалите много ги сближи. Иначе казано — нейно величество стана голям фен на Кейт“, разказват служители от двореца.

Меган Маркъл се разплака на парад в Лондон сн. Инстаграм

Меган Маркъл се разплака на парад в Лондон сн. Инстаграм

По всичко изглежда, че американската херцогиня все повече се озовава в периферията на семейството. Точно както искаше.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от British Royal Family (@royal.monarch) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар