Бременната Енджи Касабие с неочаквани разкрития! (виж тук)

Бременната Енджи Касабие с неочаквани разкрития! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Енджи Касабие разкри истината за себе си и бъдещото бебе!

Красивата ливанка Енджи Касабие и нейният съпруг, който е познат у нас като Мистър Ливан 2014 г. Рабих Ел Зейн, очакват появата на първата си рожба около Коледа.

Енджи Касабие

Енджи Касабие се моли само за здраве

Дълго време Енджи криеше бременността си, защото преди това бе претърпяла две неуспешни опита да стане майка. Днес обаче сияе от щастие.

Причината е, че съвсем скоро ще навлезе в деветия месец, когато се очаква на бял свят да се появи синът й, чието име все още не е измислила, пише вестник „Уикенд“.

Енджи и Рабих се женят през 2016 г. като организират приказна сватбена церемония в две части – една за многолюдната фамилия на булката в родния Ливан и друга в 5-зведния хотел „Четири сезона” в Кайро. Енджи Касабие е родена на 1 ноември в Бейрут.

Завършила е висше образование в областта на медицината, а през 2014 г. защитава докторантура в НСА. Асистент е в Катедра по хигиена, медицинска екология и хранене към Медицинския университет в София.

Завършила е докторантура във Вашнингтонския университет със специалност „Диетика”. През клиниката й минават много български и световни знаменитости като Арнолд Шварценегер, Джон Траволта, Силвестър Сталоун, Ева Лонгория, Стефан Данаилов и много други.

– Какво си пожелахте навръх рождения си ден?

– Здраве и само здраве! Изпълнена съм с много положителни чувства, моля се за бебето, което чакам – да бъде здраво, да се роди без усложнения. Няма какво друго да си пожелая, имам всичко.

– Каква беше изминалата година за вас в личен и в професионален план?

– Динамична, доста неща се случваха неочаквано. Имах една неуспешна бременност, но внезапно Господ ми дари бързо ново забременяване. Чудо стана! Много съм щастлива. Няма по-ценно нещо за една жена от това да стана майка, да носи живот в себе си. Ще имам момченце.

Още не съм решила как ще се казва, но има време до края на годината. Може да си дойде с името, ако избере да се роди на празник. Може да ме изненада и за Нова година, при всички случаи ще съм щастлива.

В професионален план работя усилено. Няма ден, в който да не съм работила. Всяка година добавям нещо ново към хранителните режими. Чета много за храненето, за здравето и не спирам да мечтая. Мечтите ми също нямат край. И хич не ме интересува колко пари правя.

Вълнувам се на колко хора помагам да си стъпят на краката, като си върнат самочувствието, волята за пълноценен живот и здравето. Винаги ми отвръщат с много любов, което ме прави щастлива.

Това чувство е по-ценно от парите – че си бил полезен. Харесвам работата си и й се отдавам“, споделя щастливата Енджи Касабие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар