Енджи Касабие разкри истината за себе си и бъдещото бебе!

Красивата ливанка Енджи Касабие и нейният съпруг, който е познат у нас като Мистър Ливан 2014 г. Рабих Ел Зейн, очакват появата на първата си рожба около Коледа. [caption id="attachment_609552" align="aligncenter" width="300"]Енджи Касабие Енджи Касабие се моли само за здраве[/caption] Дълго време Енджи криеше бременността си, защото преди това бе претърпяла две неуспешни опита да стане майка. Днес обаче сияе от щастие. Причината е, че съвсем скоро ще навлезе в деветия месец, когато се очаква на бял свят да се появи синът й, чието име все още не е измислила, пише вестник "Уикенд". Енджи и Рабих се женят през 2016 г. като организират приказна сватбена церемония в две части - една за многолюдната фамилия на булката в родния Ливан и друга в 5-зведния хотел „Четири сезона” в Кайро. Енджи Касабие е родена на 1 ноември в Бейрут. Завършила е висше образование в областта на медицината, а през 2014 г. защитава докторантура в НСА. Асистент е в Катедра по хигиена, медицинска екология и хранене към Медицинския университет в София. Завършила е докторантура във Вашнингтонския университет със специалност „Диетика”. През клиниката й минават много български и световни знаменитости като Арнолд Шварценегер, Джон Траволта, Силвестър Сталоун, Ева Лонгория, Стефан Данаилов и много други.

- Какво си пожелахте навръх рождения си ден?

- Здраве и само здраве! Изпълнена съм с много положителни чувства, моля се за бебето, което чакам – да бъде здраво, да се роди без усложнения. Няма какво друго да си пожелая, имам всичко.

- Каква беше изминалата година за вас в личен и в професионален план?

- Динамична, доста неща се случваха неочаквано. Имах една неуспешна бременност, но внезапно Господ ми дари бързо ново забременяване. Чудо стана! Много съм щастлива. Няма по-ценно нещо за една жена от това да стана майка, да носи живот в себе си. Ще имам момченце. Още не съм решила как ще се казва, но има време до края на годината. Може да си дойде с името, ако избере да се роди на празник. Може да ме изненада и за Нова година, при всички случаи ще съм щастлива. В професионален план работя усилено. Няма ден, в който да не съм работила. Всяка година добавям нещо ново към хранителните режими. Чета много за храненето, за здравето и не спирам да мечтая. Мечтите ми също нямат край. И хич не ме интересува колко пари правя. Вълнувам се на колко хора помагам да си стъпят на краката, като си върнат самочувствието, волята за пълноценен живот и здравето. Винаги ми отвръщат с много любов, което ме прави щастлива. Това чувство е по-ценно от парите – че си бил полезен. Харесвам работата си и й се отдавам", споделя щастливата Енджи Касабие.