Шок: Да, този дебел чичко е Ръсел Кроу! (още разкрития)

Шок: Да, този дебел чичко е Ръсел Кроу! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Няма да успеете да познаете в този мъж някогашния гладиатор Ръсел Кроу!

Холивудският актьор Ръсел Кроу, който се прослави с ролята на гладиатор в едноименния филм, въплъщавайки мускулестия римски генерал Максимус, в последно време е далеч от тази визия.

Ръсел Кроу

Да, няма лъжа и измама, това е самият Ръсел Кроу

За новата роля в трилъра „Unhinged“ актьорът качи много килограми. И за разлика от старателните тренировки, с които се подготвяше за ролята в „Гладиатор“, единствената му задача сега е да яде каквото си поиска.

Във филма, който ще видим през 2020 г., Кроу играе маниак, който преследва жени. А за да направи героя му по-убедителен, режисьорът Дерик Борте поиска от него да промени външния си вид.

Разбира се, подобни промени за Ръсел не са непознати, но това е една от по-радикалните и мнозина не биха разпознали Кроу в този вид на улицата.

Припомняме, че години наред актьорът се славеше като магнит за жените по цял свят. Той имаше доста известни партньорки в личния си живот, но най-любима на зрителите бе връзката му с Мег Райън.

Двамата с чаровницата бяха обвързани няколко години, но впоследствие нещата не потръгнаха и се разделиха. Успяха обаче да си останат приятели, както и с повечето от останалите му любими.

Снимка: The Mega Agency

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар