Митко Пайнера взе крути мерки

Гласувайте за статията

Продуцентът се опитва да спаси концерта на „Пайнер“ от провал

Митко Пайнера бе принуден да прибегне до крути мерки, след като стана ясно, че концертът на „Пайнер“ в Пловдив, е пред провал.

Така се наложило собственикът на музикалната компания Митко Пайнера да покани чужди изпълнители, за да спаси концерта от провал. Припомняме, че той е насрочен за 3 декември в пловдивската зала „Колодрума“.

Митко Пайнера

Продуцентът се опитва да спаси концерта на „Пайнер“ от провал

Както вече стана ясно, шестима от най-оборотните изпълнители на Митко Пайнера отказаха участие в чалга мероприятието. Това са Галена, Преслава, Фики Стораро, Емилия, Галин и Глория.

Отсъствието на Галена и Стораро донякъде е оправдано – в края на месеца те летят за турне в САЩ и Канада. Емилия обяви официално в социалните мрежи, че й предстои грандиозен проект, който в момента е приоритет за нея и изисква сериозна подготовка, цялото й време и внимание.

Според неофициална информация пък, Емилия се подготвя за участие в международния конкурс „Евровизия“. Като част от подготовката й предстоят визити в Гърция и Испания, заради което тя също няма как да се качи на сцената в Пловдив.

За Глория участие в „Колодрума“ изобщо не стояло на дневен ред. По принцип примата вече не поема клубни участия и избира прецизно изявите си. Ако се появи пред предимно тийнейджърска публика, каквато ще е в Пловдив би подбила реномето й.

Така и не станаха ясни мотивите за отказите на Преслава и Галин, но точно той е бил привикан на „килимчето“. В крайна сметка Митко Пайнера го е убедил да промени решението си с обещанието да включи в концерта продуцираните от основаната от Галин музикална компания – Лидия и Десита.

Покрай първата, по спешност покана за мероприятието е получила и Алисия. Примата на „Ара Мюзик“ преди дни пусна дует с Лидия. Фамилия Стораро все пак ще поздрави телевизия „Планета“ за 18-ия й рожден ден. Емрах, който наскоро подписа с компанията, е бил предвиден в първоначалната листа с изпълнители, но сега е призован по спешност, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар