Пуснаха фалшив кастинг за участници в Биг Брадър! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Фалшив кастинг за Биг Брадър беше обявен в мрежата, Нико Тупарев се произнесе!

Със страшна сила, в продължение на повече от седмица, във Фейсбук циркулираше покана за кастинг за новия сезон на Биг Брадър, който трябва да се излъчи идния февруари.

Биг Брадър

Кастингът за Биг Брадър се оказа фалшив, не вярвайте!

Информацията се разпространяваше от страницата Big Brother 2020, която уточняваше, че в новото издание на риалитито звезди ще живеят с обикновени хора. И всеки, който иска да се включи в предизвикателството може да иде на прослушване през януари.

Само преди няколко месеца обаче продуцентът, който правеше форматът до сега, Нико Тупарев, а в момента стои зад „Игри на волята“, заяви пред медии, че обича Големия брат. Но му е дал малко почивка и идната година няма да го снима.

Затова вестник „Монитор“ потърси Нова телевизия, за да провери, дали Тупарев не е променил решението си. От там обявиха, че ще сигнализират на социалната мрежа за страницата Биг Брадър 2020, за да свалят съдържанието й.

А всеки може „да получи достоверна информация за формата на официалната му страница“ във Фесйбук – Big Brother Bulgaria. От вчера страницата, която приканваше за кастинг вече не съществува.

Не вярвайте на подобни измамни трикове и проверявайте всяка информация.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар