Мариус Куркински показа как бори вирусите и грипа! (виж тук)

Мариус Куркински показа как бори вирусите и грипа! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ето как Мариус Куркински бори вирусите и грипа!

Сезонът на най-коварните зимни вируси още не е настъпил, но Мариус Куркински вече взема мерки против тях. Онзи ден култовият актьор и режисьор си купи маска против грип, с която ще се пази от зарази.

Мариус Куркински

големият Мариус Куркински се облича топло и носи предпазни маски за лицето

Стиснал здраво медицинския аксесоар в ръце, 50-годишният театрал се чучна на ъгъла на улиците „Славянска беседа” и „Раковски”. Времето бе слънчево и топло, но гениалният творец се бе екипирал като за люта зима.

Той носеше няколко ката дрехи, най-горният от които топла грейка. На главата си пък беше нахлупил от най-плътните бейзболни шапки.

Мариус е доста податлив към вируси. Преди години дори той дори трябваше да отложи премиерата на свой пореден моноспектакъл, защото тежък грип го беше повалил и приковал на легло.

Освен противовирусна маска, онзи ден Мариус държеше в дясната си ръка и бял хартиен плик. Дали пък в него не бе хонорарът му от последното му представление в „Сълза и смях”? Куркински играе често спектакъла си „Черното пиле” на тази сцена и винаги салонът се пука по шевовете.

На тротоара пред театъра артистът юбиляр ръкомахаше енергично към преминаващите по „Раковски” таксита.

Но, уви, жълтите возила го подминаваха, тъй като вече бяха качили други клиенти. „Няма ли кой да те закара?”, разнесе се мъжки глас отстрани.

А Мариус се обърна и забеляза колегата си Евгени Будинов, който в момента е депутат от ГЕРБ. Двамата се здрависаха дружески, след което Куркински продължи да чака за транспорт на кръстовището, пише вестник Уикенд.

Когато най-накрая успя да си хване такси, театралът се настани до шофьора и му даде указания накъде да кара. Мъжът зад волана се зарадва, че ще вози известен актьор и обеща да мине по най-краткия път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар