Зорница Петрова е най-голямата любов на Годжи!

Жената, която разби сърцето на Георги Милчев - Годжи и заради която изпя най-сълзливите си балади – Зорница Петрова, участва в „България търси талант” с детската си школа по танци „DIVA ZONE”. [caption id="attachment_609516" align="aligncenter" width="300"]Годжи Зорница е любовта на живота за Годжи[/caption] Със същия танц групата е спечелила няколко златни медала, но бил преработен специално за сцената на шоуто. „Много сте шарени, много сте различни. А кой е хореографът? Подозирам, че има някой в сянка, който не виждаме тук”, полюбопитства след изпълнението им Любен Дилов-син. Водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов изкараха на сцената хореографката им Зорница Петрова, а Дилов се направи, че не я е разпознал. После попита групата за какво ще използа наградата от 50 000 лв., ако я спечели. „Има едно паркче, в което много често се събираме. Този парк е в доста лошо състояние и много ще се радваме, ако с тези пари го озеленим и го накараме да придобие същия цвят и същата зеленина, която имаше преди”, обясни едно от танцуващите деца.

Журиращият писател заяви, че много се радва, че расте такова поколение и гласува с „Да”. С 4 „Да” „DIVA ZONE” продължи към следващия кръг в надпреварата. И макар че Любен Дилов-син бе сред създателите на сценарист в „Хъшове”, „Каналето” и „Шоуто на Слави” по времето, когато Зорница танцуваше с балет „Дива” в предаванията, той се направи, че я вижда за сефте.

„Любо какво се прави, че не познава Зорница?”, чудеха се в интернет форумите, посветени на предаването зрители на Би Ти Ви. В първата си автобиографична книга „За стърчането” Дългия разкрива, че Дилов-син често се присмивал на Зорница и балета й и наричал танците им „производствена гимнастика”. „Ще мине време и ще разбереш, че те са доста голям напредък в шоубизнеса в България, както и повечето неща, които направихме”, обръща се към писателя шоуменът.

През 2001 г. Годжи имаше драматична раздяла с шефката на балет „DIVA”. Басистът на „Ку-ку бенд” и танцьорката се залюбиха през 1995 г. Според запознати с любовния живот на музиканта, фаталната Зорница станала причина за края на брака му с младежката му любов Даниела.

Майката на двамата му сина Волен и Цветомил разбрала за увлечението му и го напуснала. Годжи и Зорница имаха продължителна връзка въпреки забраната на Дългия за любовни истории в екипа му. Въпреки сериозните им отношения, басистът така и не мина под венчило със Зорница. Двамата се разделиха с бурен скандал. Скъсаха с люти свади и взаимни обвинения, а напрежението между бившите любовници бе толкова голямо, че балет „Дива” си тръгна от шоуто.

Зорница Петрова смени китариста с друг музикант. Известно време танцьорката живя с Митко Кърнев от група „Д 2”. Годжи пък изпадна в криза и дълго лекува разбитото си сърце. Милчев бил убеден, че го преследва карък в любовта и използвал споходилите го емоции за вдъхновение в работата си.

Музикантът излял мъката си в няколко сълзливи хита за „Ку-ку бенд”. За да докаже, че е преживял Зорница, Годжи бързо се метна в обятията на балерината Полина, а после я смени с колежката й Станислава Лефтерова, пише вестник "Уикенд". След куп неуспешни връзки с балерини и танцьорки, гарнирани с шумни изневери, преди 3 години помъдрелият басист най-накрая срещна подходящата за него жена и се кротна. Година след първата им среща доста по-младата от него хубавица Надежда, която има свой бизнес, свързан със здравословни храни, му роди дъщеря. Дъщеричката им Цвета носи името на майката на музиканта – Цветанка.