Актриса от „Откраднат живот“ с два драматични развода зад гърба си

Гласувайте за статията

Личният живот на някои от екранните герои, е не по-малко драматичен

Актриса от „Откраднат живот“ има два развода зад гърба си.

Оказва се, че някои от актьорите от „Откраднат живот“, са преживели не по-малко драматични сюжети, отколкото са тези във филма.

Актрисата Гергана Стоянова, позната на зрителите като д-р Поли Грънчарова, е записала в биографията си два скандални развода, любовни триъгълници и изневери.

актриса

Личният живот на някои от екранните герои, е не по-малко драматичен

Първият съпруг на 47-годишната актриса, е нейният колега в професията Мариан Маринов. Той е известен като „гласа на Би Ти Ви“ и се изявява предимно в озвучаването. С Гергана имат обща дъщеря, а до краха на брака им се стигнало, защото се оженили твърде млади. Семейният живот много я променил и тя инициирала раздялата им.

Бързо след това актрисата попаднала в плен на оператора Венелин Георгиев, с когото пък са родители на син. Драмата в семейството им дошла, защото Венко изоставил актрисата и тв водеща заради ангелогласната певица Деси Добрева. Бракоразводното дело на екранната д-р Грънчарова с втория ѝ съпруг не минало гладко. Те имали неразбирателства по отношение на подялбата на имуществото и общите си пари. С това всеки да си получи заслуженото пък се занимал съдът.

В крайна сметка и двете си деца от двама различни мъже Гергана отгледала почти сама. Дъщеря си Яна, която в момента е на 17 години, изпратила да учи в Англия още когато била едва в 6-ти клас. Синът ѝ Боян в момента живее заедно с нея и вече е на 12 години. Актрисата споделя, че противно на очакванията, не е най-големият ѝ фен. Въпреки че му е майка, не ѝ спестявал критиките и винаги забелязвал, когато на екрана се усмихвала фалшиво.

В продукцията тя попаднала след кастинг, за който я информирала нейната кръвна врагиня на екрана – актрисата Ралица Паскалева, която играе д-р Стилянова.
„Много колеги, талантливи актьори не могат да се представят добре на кастинг, самата аз непрекъснато съм се явявала на кастинги за последните 20 години, но не съм била готова, абсолютно съм убедена. Мен ме одобриха 4 дни преди снимките да започнат. Победа си е! Страхотно се чувствам!”, коментира участието си в сериала екранната анестезиоложка, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Актриса от „Откраднат живот“ с два драматични развода зад гърба си”

  1. джинс

    юни 28. 2020

    Това същество с какво може да привлече Стоянович?С Добрева са близки по произход,но тя е по- млада и пробивна.Комплексарски маниер на актриса , която е в сянка на по – хубави жени с бъдеще.

Добавете коментар