Боби Михайлов купува жилище в Ница за 950 хил. евро

Боби Михайлов купува жилище в Ница за 950 хил. евро
3 (60%) 1 vote
Бившият шеф на БФС Боби Михайлов къта 25 млн. лева

Борислав Михайлов повече няма да работи и излиза в пенсия – пише в. „Уикенд“, като се позовава на източници от неговия антураж. Бившият шеф на БФС, който беше изритан по-рано миналия месец от поста си, ще прекарва голяма част от времето си на Лазурния бряг. За целта 56-годишният Боби купува огромен апартамент в Ница срещу 950 000 евро. Жилището било с площ 220 квадрата, част от затворен комплекс с басейни и други екстри.

Пред приятелите си Боби Михайлов се хвалел, че може и да не е вече шеф на футбола, но пък си тръгнал с пълна банкова сметк. По собствените му думи С и от страничен бизнес. Михайлов има значителен дял в хлебозавода в Габрово, както и строителна фирма в съдружие с президента на „Царско село“ Стойне Манолов. Парите в наличност, заедно с участието му в двете дружества, гарантирали на бившия вратар и жена му Мария Петрова спокойни старини.

Боби Михайлов е решил да не се мярка чест в София и да прекарва колкото се може повече време в чужбина. За целта вече е пристъпил към закупуване на апартамент в Ница. Там жилищата били по-евтини в сравнение с Монако, а и петият по големина град във Франция му харесвал отдавна.

Боби Михайлов се оттегля в пенсия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар