Изловиха Милен Цветков да…

Гласувайте за статията

Журналистът обаче си тръгнал с празни ръце

В последно време се забелязва някакво оживление у журналиста Милен Цветков.

Преди броени дни той бил забелязан в търсене на нова техника за дома му. Милен Цветков тръгнал на оглед из хипермаркетите за бяла и черна техника в търсене на нов хладилник.

Тъй като към момента журналистът все още се води безработен и не е ясно дали има намерение да се връща на телевизионния екран, подхожда пестеливо към бюджета си.

Милен Цветков

Журналистът обаче си тръгнал с празни ръце

След като Милен Цветков щателно огледал всички хладилници в магазина и проверил колко плавно се отварят вратите им, той повика консултантка, за да се опита да спазари по-добра цена на уреда, който му допадна. Оказало се обаче, че по това време на годината отстъпки няма. За да се сдобие с евтин хладилник, безработният журналист ще трябва да изчака до предстоящия Черен петък или чак до Коледа.

Това обезверило хапливия тв водещ и го накарало да напусне магазина с празни ръце.
Милен Цветков напоследък отпускал кесията единствено за сина си Боян. Макар журналистът и майката на детето му Ивета да са разделени от много време, крахът на връзката им по никакъв начин не е попречил да запазят добри отношения. И двамата продължават да се грижат перфектно за наследника си.

В определени дни малчуганът оставал при баща си, а той гледал изцяло да задоволява всичките му желания. Най-много двамата обичали да прекарват време по мъжки, разхождайки се из столицата или карайки велосипеди в парка „Заимов“.

И прeди дa бъдe освободен oт Нoвa тeлeвизия, Милeн Цветков oтдeлял дocтa врeмe зa cинa cи. Той рeдoвнo взeмaл бeбeтo Бoян cъc ceбe cи нa рaбoтa и oфиcът нa изпадналото му от ефира прeдaвaне „Чacът нa Милен Цветков“ на мoмeнти приличaл нa яcлa, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар