Асен Блатечки с разтърсващи разкрития за двете си деца

Асен Блатечки с разтърсващи разкрития за двете си деца
3 (60%) 1 vote

Той е поредното доказателство, че никак не е лесно да си известна личност

Актьорът Асен Блатечки, сочен за секс символа на българското кино и театър, направи разтърсващи разкрития за двете си деца.

За никого не е тайна, че Асен Блатечки е баща на две прекрасни деца – дъщеря Катерина (по-голямото му дете, което е от първата му жена) и малкия Борил – плод на любовта му с Диляна Попова.

Асен Блатечки

Актьорът със сина си

Но дали той смята сам себе си за добър баща? Ето откровената равносметка на актьора по въпроса: „Рядко виждам сина си Борил. Графикът ми е убийствен и не ми остава време за семейството, признава той.

„Не знам дали съм добър баща, но съм любящ, продължава още Асен.
„Когато Катерина беше дете, не я чувствах близка. Вече не е така. Споделя ми всичко. Първо на мен казва. Знам какво е правила и какво не. Говорим за секс и други неща“, откровен е Асен Блатечки.

Той разкрива, че преди няколко години, докато Борил бил с майка си по време на снимките на „Революция Х“ , Блатечки открадва няколко свободни дни. Актьорът не губи и минута време, а пали колата и хуква към морето. По пътя купува огромен мечок и го носи като подарък на сина си.

„Като го видя, Борил се зарадва така, както никога досега“, казва актьорът, цитиран от „България Днес“, пише zajenata.bg.

Асен Блатечки

Актьорът с дъщеря си

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар